27 11 35 62    Få et tilbud på malerarbejde af højeste kvalitet. Vi dækker hele Århus!

Farveplanlægning

Hos Aarhus Maler har vi en stor viden inden for planlægning- og sammensætning af farver og materialer, og tilbyder derfor alle vores kunder professionel vejledning uden det koster noget.

Rådgivning til dit næste maler projekt

Malearbejde er både tidskrævende og koster penge, og det er derfor vigtigt for os, at du som kunde får den rigtig farve og den rigtige løsning – første gang! Vælger du en forkert farve, risikerer du at skulle starte forfra, hvilket de færreste ønsker.

Selvom farver langt hen af vejen er en smagssag, er der også praktiske overvejelser, som er vigtige at tage hensyn til. Lokalets eller bygningens størrelse, lysindfald, viduer og materialer er nogle af de faktorer, som bør have indflydelse på, hvilke farver man vælger. Ønsker man eksempelvis at få lokalet til at syne større, bør man vælge farver i kolde nuancer, som får rummet til at fremstå mere let og luftigt. Derudover er det også vigtigt, at farverne spiller godt sammen. På den måde sikrer man det bedste resultat, samt et farvevalg der harmonerer.

Den kendte danske designer Verner Panton sagde engang: ”Valg af farver rafler man ikke om. Det bør være en bevidst beslutning. Farver har mening og funktion”. Og som Hr. Panton så fint udtrykker det, så er der mening og funktion bag et farvevalg, og det er bl.a. det vi kan hjælpe med – om ikke andet er det vigtigt, at man tager sig god tid, når man skal vælge farver.

Hos Aarhus Maler står vi altid klar med professionel vejledning fra fagfolk med stor erfaring igennem mange år indenfor området. Har du brug for vejledning om farvevalg, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 27 11 35 62 eller [email protected]

Farveplanlægning