27 11 35 62    Få et tilbud på malerarbejde af højeste kvalitet. Vi dækker hele Århus!


 

 

 

 

Vores historie

Maler-firma på 3. generation

Over 100+ års erfaring

En malermester der er til at stole på

Skal du i gang med et nyt boligprojekt, som kræver en dygtig og imødekommende malermester? Malermester Andreas Hættlein Rasmussen, der ejer Aarhus Maler har drevet sit eget malerfirma i flere år og kender til vigtigheden i at lytte til kundens ønsker og behov. En tæt kundekontakt giver det bedste resultat samt den bedste proces fra første til sidste penselstrøg.

Din professionelle malermester

Kvalitet og korrekt udførelse er de to væsentligste nøgleord, Malermester Andreas Hættlein Rasmussen arbejder ud fra. Alle materialer er kvalitetsprodukter, som giver den bedste proces og det flotteste resultat. Desuden bruger Aarhus Maler mange miljøgodkendte materialer, som malermester Andreas Hættlein Rasmussen nøje udvælger. Du får en malermester, der tør sætte kulør på tilværelsen, kan se de rigtige farvekombinationer og tør udfordre dig og dine ønsker med tidens trends og tendenser. Du får råd og vejledning af din malermester og et veludført og gennemført håndværk.

Hos Aarhus Maler lægger vi stor vægt på at leverer et arbejde af høj kvalitet til de bedste priser i Århus.

  • Malerarbejde både inde og ude.
  • Vi servicerer både private og erhverv.
  • Vi overholder vores aftaler.
  • Specielt udvalgt miljømærket kvalitetsmaling.
  • Ærlige og venlige malersvende, som udfører en professionelt håndværk til tiden
  • God og fair pris på dit malerarbejde, uden skjulte udgifter

 

Vores værdier

Års erfaring

Tilfredse kunder

Medarbejdere

ungt dynamisk team

Unge friske kræfter, klar til at tage fat!

Aarhus Maler ejes og drives af Andreas Hættlein Rasmussen, der som ambitiøs maler, er klar til at tage fat hvorend der er brug for det.

Som et ungt og friskt malerfirma med motivation for faget, har vi masser af gåpåmod, når vi skal hjælpe dig med din maleropgave.

Vi arbejder ud fra en målsætning, hvor både du og vi skal være stolte af det endelige resultat.

Vores værdier

Godt produkt, hver gang!

Hos Aarhus Maler er du sikret et godt produkt, hver gang. Vi ønsker at levere et produkt, som du kan være glad for i mange år frem.

Vores værdier

Hurtig og effektiv service

Det er vigtigt for os at undgå alle former for reklamationer når vi arbejder og samtidig levere produktet hurtigt og effektivt – selvfølgelig uden at gå på kompromis med resultatet.

Vores værdier

Gratis tilbud og rådgivning

At få en maler ud, handler om meget mere end bare at få udført et stykke arbejde. Hos Aarhus Maler lægger vi stor vægt i at lytte til vores kunder, deres ønsker og behov, og samtidig komme med gode råd og sparring til opgaven. Vi giver altid et gratis uforpligtende tilbud på opgaven.

Vores værdier

Kvalitetsmaling!

Vi maler med Jotun!

.. og det gør vi, fordi vi ved, at vi med Jotun i ryggen kan give dig, lige netop det resultat du ønsker; et stærkt, flot og solidt resultat der holder i mange år fremover.

Aarhus Maler er din garant for maling med lang levetid og en kvalitet, som tilfører dit malerprojekt en ekstra lækker dimension. Maling er naturligvis det vigtigste element i et malerprojekt, og derfor skal konsistensen, farven og påføringen ramme plet.

Vores værdier

Svar typisk indenfor 24 timer

På et uforpligtende tilbud på din opgave

Du kan også ringe på tlf. 27 11 35 62